Zdrowe słodycze – smaczna droga do odporności!
Data wydarzenia | 15/09/2025 10:00 16/09/2025 10:00 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | Wrocław, Uniwersytet Przyrodniczy, ul. Chełmońskiego 37 |
Sala | s. 146 |
Panel tematyczny | Nauki medyczne i nauki o zdrowiu |
Forma spotkania | warsztat |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3 |
Opis | Czy da się wzmocnić odporność słodkimi przekąskami? Wydaje się niemożliwe? A jednak! Zapraszam dzieci na warsztat pt.: „Zdrowe słodycze – smaczna droga do odporności!”, podczas którego przygotujemy zdrowe, słodkie przekąski na bazie składników wzmacniających odporność. |
Prowadzący | dr hab. inż. Ewa Raczkowska prof. uczelni, mgr inż. Joanna Guła, mgr inż. Katarzyna Marcinkiewicz, mgr inż. Monika Kulczycka, dr inż. Dominika Mazurkiewicz, dr inż. Jagoda Ambrozik-Haba, dr inż. Michaela Godyla-Jabłoński, dr n. med. Paweł Serek, dr Karolina Rak, mgr Monika Maćków, dr inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelni, dr inż. Marzena Styczyńska |
Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
Liczba miejsc | 25 |
Zapisy od | 01/09/2025 |
Zapisy do | 05/09/2025 |
Kontakt w sprawie zapisów | ewa.raczkowska@upwr.edu.pl |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
️Uwagi | Warsztaty tylko dla grup zorganizowanych. Alergie i nietolerancje pokarmowe uczestników należy zgłosić przed warsztatami. |