Sztuka kulinarnej rewolucji. Sekrety kuchni molekularnej
| Data wydarzenia | 19/09/2025 09:00 |
|---|---|
| Miasto | Wrocław |
| Miejsce | Wrocław, Uniwersytet Przyrodniczy, ul. Norwida 25 |
| Sala | s. VIR |
| Panel tematyczny | Nauki ścisłe i przyrodnicze |
| Forma spotkania | wykład |
| Tryb spotkania | stacjonarnie |
| Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa |
| Opis | Wykład dotyczący technik stosowanych w kuchni molekularnej |
| Prowadzący | dr hab. inż. Marcelina Mazur, prof. uczelni, dr inż. Anna Żołnierczyk |
| Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
| Liczba miejsc | 120 |
| Zapisy od | 01/09/2025 |
| Zapisy do | 05/09/2025 |
| Kontakt w sprawie zapisów | anna.zolnierczyk@upwr.edu.pl |
| Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
| Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
| Czas trwania | 45 min. |
