Mózg na talerzu: Jak Twój wybór jedzenia wpływa na myślenie
Data wydarzenia | 19/09/2025 10:15 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | Wrocław, Uniwersytet Przyrodniczy, ul. Norwida 25 |
Sala | s. VIR |
Panel tematyczny | Nauki ścisłe i przyrodnicze |
Forma spotkania | wykład |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa |
Opis | Fascynująca podróż po tajemniczym świecie, gdzie jedzenie wpływa nie tylko na ciało, ale także na umysł. |
Prowadzący | dr inż. Anna Żołnierczyk |
Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
Liczba miejsc | 120 |
Zapisy od | 01/09/2025 |
Zapisy do | 05/09/2025 |
Kontakt w sprawie zapisów | anna.zolnierczyk@upwr.edu.pl |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Czas trwania | 45 min. |