Kwestia smaku
Data wydarzenia | 16/09/2025 09:00 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | w siedzibie placówki |
Sala | Zostanie ustalona z zainteresowaną szkołą |
Panel tematyczny | Nauki medyczne i nauki o zdrowiu |
Forma spotkania | wykład |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3, szkoła podstawowa kl. 4-6, szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa |
Opis | Uczniowie poznają podstawowe pojęcia związane z aparatem zmysłów, oceną organoleptyczną i analizą sensoryczną. |
Prowadzący | dr inż. Ewa Tomaszewska-Ciosk, dr inż. Ewa Zdybel, Urszula Sielczak, mgr Anna Szafrańska |
Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
Liczba miejsc | 30 |
Zapisy od | 02/09/2025 |
Zapisy do | 05/09/2025 |
Kontakt w sprawie zapisów | ktrip@upwr.edu.pl, tel. 71 320 77 68 |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Czas trwania | 90 min. |