Kwestia smaku
| Data wydarzenia | 16/09/2025 09:00 |
|---|---|
| Miasto | Wrocław |
| Miejsce | w siedzibie placówki |
| Sala | Zostanie ustalona z zainteresowaną szkołą |
| Panel tematyczny | Nauki medyczne i nauki o zdrowiu |
| Forma spotkania | wykład |
| Tryb spotkania | stacjonarnie |
| Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3, szkoła podstawowa kl. 4-6, szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa |
| Opis | Uczniowie poznają podstawowe pojęcia związane z aparatem zmysłów, oceną organoleptyczną i analizą sensoryczną. |
| Prowadzący | dr inż. Ewa Tomaszewska-Ciosk, dr inż. Ewa Zdybel, Urszula Sielczak, mgr Anna Szafrańska |
| Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
| Liczba miejsc | 30 |
| Zapisy od | 02/09/2025 |
| Zapisy do | 05/09/2025 |
| Kontakt w sprawie zapisów | ktrip@upwr.edu.pl, tel. 71 320 77 68 |
| Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
| Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
| Czas trwania | 90 min. |
