Kuchenne rEwolucje
| Data wydarzenia | 17/09/2025 09:30 |
|---|---|
| Miasto | Wrocław |
| Miejsce | Wrocław, Uniwersytet Medyczny, Wydział Farmaceutyczny, ul. Borowska 211A |
| Sala | s. ćwiczeń laboratoryjnych A4/7.2/003 oraz s. seminaryjna S-27, IV p. |
| Panel tematyczny | Nauki medyczne i nauki o zdrowiu |
| Forma spotkania | laboratorium |
| Tryb spotkania | stacjonarnie |
| Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3 |
| Opis | Kuchenne rEwolucje to zajęcia dla eksperymentatorów, którzy chcieliby zajrzeć za drzwi laboratorium. Zaplanowaliśmy kolorowe reakcje z kulinariami tj. jaja, masło, mleko, oliwa, owoce, warzywa. Zapraszamy! |
| Prowadzący | dr Katarzyna Wiglusz, dr Urszula Śliwińska-Hill, mgr Agnieszka Nieżyńska |
| Afiliacje | Wydział Farmaceutyczny, UMW |
| Liczba miejsc | 25 |
| Zapisy od | 01/09/2025 |
| Zapisy do | 04/09/2025 |
| Kontakt w sprawie zapisów | katarzyna.wiglusz@umw.edu.pl |
| Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | ♿Tak |
| Organizator | Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu |
| Czas trwania | 90 min. |
