Człowiek i pszczoły, aspekty zdrowotne produktów pszczelich
| Data wydarzenia | 16/09/2025 09:00 |
|---|---|
| Miasto | Wrocław |
| Miejsce | Wrocław, Uniwersytet Przyrodniczy, pl. Grunwaldzki 45 |
| Sala | s. 4W |
| Panel tematyczny | Nauki rolnicze |
| Forma spotkania | wykład |
| Tryb spotkania | stacjonarnie |
| Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3, szkoła podstawowa kl. 4-6, szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa, dorośli |
| Opis | Specjalista chorób owadów użytkowych oraz znawca pszczół opowie o prozdrowotnych walorach produktów pszczelich w diecie człowieka. |
| Prowadzący | prof. dr hab. Paweł Chorbiński |
| Afiliacje | Wydział Medycyny Weterynaryjnej, UPWr |
| Liczba miejsc | 120 |
| Zapisy od | 01/09/2025 |
| Zapisy do | 16/09/2025 |
| Kontakt w sprawie zapisów | pawel.chorbinski@upwr.edu.pl |
| Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | ♿Tak |
| Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
| Czas trwania | 60 min. |
