Człowiek i pszczoły, aspekty zdrowotne produktów pszczelich
Data wydarzenia | 16/09/2025 09:00 |
---|---|
Miasto | Wrocław |
Miejsce | Wrocław, Uniwersytet Przyrodniczy, pl. Grunwaldzki 45 |
Sala | s. 4W |
Panel tematyczny | Nauki rolnicze |
Forma spotkania | wykład |
Tryb spotkania | stacjonarnie |
Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3, szkoła podstawowa kl. 4-6, szkoła podstawowa kl. 7-8, szkoła ponadpodstawowa, dorośli |
Opis | Specjalista chorób owadów użytkowych oraz znawca pszczół opowie o prozdrowotnych walorach produktów pszczelich w diecie człowieka. |
Prowadzący | prof. dr hab. Paweł Chorbiński |
Afiliacje | Wydział Medycyny Weterynaryjnej, UPWr |
Liczba miejsc | 120 |
Zapisy od | 01/09/2025 |
Zapisy do | 16/09/2025 |
Kontakt w sprawie zapisów | pawel.chorbinski@upwr.edu.pl |
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | ♿Tak |
Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Czas trwania | 60 min. |