Zdrowe słodycze – smaczna droga do odporności!
| Data wydarzenia | 15/09/2025 10:00 16/09/2025 10:00 |
|---|---|
| Miasto | Wrocław |
| Miejsce | w siedzibie placówki |
| Panel tematyczny | Nauki medyczne i nauki o zdrowiu |
| Forma spotkania | warsztat |
| Tryb spotkania | stacjonarnie |
| Grupa wiekowa | szkoła podstawowa kl. 0-3 |
| Opis | Czy da się wzmocnić odporność słodkimi przekąskami? Wydaje się niemożliwe? A jednak! Zapraszam dzieci na warsztat pt.: „Zdrowe słodycze – smaczna droga do odporności!”, podczas którego przygotujemy zdrowe, słodkie przekąski na bazie składników wzmacniających odporność. |
| Prowadzący | dr hab. inż. Ewa Raczkowska prof. uczelni, mgr inż. Joanna Guła, mgr inż. Katarzyna Marcinkiewicz, mgr inż. Monika Kulczycka, dr inż. Dominika Mazurkiewicz, dr inż. Jagoda Ambrozik-Haba, dr inż. Michaela Godyla-Jabłoński, dr n. med. Paweł Serek, dr Karolina Rak, mgr Monika Maćków, dr inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelni, dr inż. Marzena Styczyńska |
| Afiliacje | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr |
| Liczba miejsc | 25 |
| Zapisy od | 01/09/2025 |
| Zapisy do | 05/09/2025 |
| Kontakt w sprawie zapisów | Brak miejsc. |
| Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami | Nie |
| Organizator | Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
| Czas trwania | 120 min. |
| ️Uwagi | Warsztaty tylko dla grup zorganizowanych. Alergie i nietolerancje pokarmowe uczestników należy zgłosić przed warsztatami. Brak możliwości zapisu. Wyczerpany limit miejsc. |
