Zdrowe słodycze – smaczna droga do odporności!

Data wydarzenia 15/09/2025 10:00
16/09/2025 10:00
Miasto Wrocław
Miejsce Wrocław, Uniwersytet Przyrodniczy, ul. Chełmońskiego 37
Sala s. 146
Panel tematyczny Nauki medyczne i nauki o zdrowiu
Forma spotkania warsztat
Tryb spotkania stacjonarnie
Grupa wiekowa szkoła podstawowa kl. 0-3
Opis

Czy da się wzmocnić odporność słodkimi przekąskami? Wydaje się niemożliwe? A jednak! Zapraszam dzieci na warsztat pt.: „Zdrowe słodycze – smaczna droga do odporności!”, podczas którego przygotujemy zdrowe, słodkie przekąski na bazie składników wzmacniających odporność.

Prowadzący dr hab. inż. Ewa Raczkowska prof. uczelni, mgr inż. Joanna Guła, mgr inż. Katarzyna Marcinkiewicz, mgr inż. Monika Kulczycka, dr inż. Dominika Mazurkiewicz, dr inż. Jagoda Ambrozik-Haba, dr inż. Michaela Godyla-Jabłoński, dr n. med. Paweł Serek, dr Karolina Rak, mgr Monika Maćków, dr inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelni, dr inż. Marzena Styczyńska
Afiliacje Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, UPWr
Liczba miejsc 25
Zapisy od 01/09/2025
Zapisy do 05/09/2025
Kontakt w sprawie zapisów ewa.raczkowska@upwr.edu.pl
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami Nie
Organizator Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
️Uwagi

Warsztaty tylko dla grup zorganizowanych. Alergie i nietolerancje pokarmowe uczestników należy zgłosić przed warsztatami.