Prowadzący: dr hab. inż. Agnieszka Orkusz, prof. UEW
Afiliacja: technolog żywności, UEW
Dziedzina wydarzenia: Nauki medyczne i nauki o zdrowiu
Organizator: Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Miejsce: Spotkanie online
Miasto: Wrocław
Data wydarzenia: 05/10/2021 13:15,
Zapisy od: 16/09/2021
Zapisy d: 01/10/2021
Zapisy telefoniczne / mailowe: agnieszka.orkusz@ue.wroc.pl
Forma prezentacji: wykład, warsztat
Grupa wiekowa: Szkoła podstawowa, kl. 0-3, Szkoła podstawowa, kl. 4-6, Szkoła podstawowa, kl. 7-8, Szkoła ponadpodstawowa, Dorośli
Dostępność dla niepełnosprawnych: Tak
Uniwesytet w szkole: Tak

W trakcie wykładu uczestnicy dowiedzą się dlaczego warto do swojej diety wprowadzić owady jadalne.