english version English

Dolnośląski Festiwal Nauki Dolnośląski Festiwal Nauki

Festiwal wspierają finansowo:

Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego

Urząd marszałkowski Województwa Dolnośląskiego

Gmina Wrocław

Ośrodek  Pamięć i Przyszłość

Fundacja Polska Miedź

KGHM

TAURON Dystrybucja Spółka Akcyjna

Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo SA

Program imprez XVII DFN (rok 2014)

Przypominamy: Biuro Dolnoślą…skiego Festiwalu Nauki nie prowadzi zapisów na imprezy!

szczegółowe informacje o imprezie

tytuł Nowoczesne gotowanie - urządzenia i narzędzia w nowoczesnej gastronomii
prowadzący dr inż. Danuta Figurska-Ciura (technolog żywności, specjalista w dziedzinie żywienia człowieka, toksykologii żywności i technologii gastronomii, Wydział Nauk o Żywności, UPW)
współprowadzący inż. M. Damski
kategoria Tajemnice żywności
organizator Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
miejsce Wrocław : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, ul. Chełmońskiego 37/41, s. 012
liczba uczestników: 16
terminy imprezy 2014-09-19: 09:00 - 11:00
2014-09-19: 12:00 - 14:00
forma imprezy wykład
wiek uczestników szkoła ponadgimnazjalna
zapisy 8-12.09 figurska@wnoz.up.wroc.pl

Lokalizator

znajdź bliską imprezę w odległości:   0.5 km   1 km   1.5 km   2 km   od tego miejsca

Lokalizacja na mapie:

Wykład dotyczący przemian składników żywności zachodzących podczas obróbki kulinarnej żywności.

DRUKUJ drukuj informacje o imprezie

Pobierz program
Stan programu na 1 lipca 2014, a wszelkie zmiany są umieszczone w zakładce uwaga zmiany!!!

Bądź poinformowany

subskrybuj biuletyn

Jeżeli chcesz otrzymywać nasz Biuletyn dodaj swój adres do listy wysyłkowej (wykorzystaj poniższy formularz). Aby zrezygnować z subskrybcji Biuletynu wykorzystaj powyższy formularz (zaznacz opcję usuń adres).

Member of European Science Events Association       PLACES project        *

Znajdź nas: